Рішення суду щодо Медведчука одночасно оскаржують адвокати та прокурори

Відразу дві апеляції подано на рішення Печерського районного суду Києва про домашній арешт народного депутата (фракція «Опозиційна платформа – За життя») Віктора Медведчука.

Про це повідомляють нардеп від ОПЗЖ Ренат Кузьмін та Офіс генерального прокурора, передають Вчасні Новини.

Подробиці. ОПГУ та ОПЗЖ не згодні з рішенням суду щодо домашнього арешту, проте в апеляції вимагають протилежного один від одного.

Так, за словами нардепа від проросійської партії ОПЗЖ, рішення суду було «незаконним».

«Адвокати подали апеляцію на рішення Печерського суду про домашній арешт Медведчука. Я впевнений, що незаконне рішення буде скасовано найближчим часом», – написав він.

Водночас Генпрокуратура наполягає на зміні запобіжного заходу.

«Офіс Генпрокурора вніс апеляцію на рішення Печерського районного суду про застосування запобіжного заходу до підозрюваного народного депутата у вигляді цілодобового домашнього арешту. Прокурори наполягають на застосуванні запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою з альтернативою внесення застави в розмірі 300 млн 930 грн», – повідомили в пресслужбі.

Нагадаємо. 11 травня Генпрокурор підписала підозри народним депутатам Віктору Медведчуку і Тарасу Козаку. Їх звинувачують у державній зраді й замаху на розкрадання національних ресурсів у Криму.

Вчасні Новини

Робимо все можливе, щоб найсвіжіші новини доходили до вас якнайшвидше і так, щоб кожна людина могла отримувати відповіді на свої питання.