ВійнаВійна на сході УкраїниДонецька областьНовини

Доба на Донеччині: росіяни вбили 2 жителів Донеччини, поранили ще 4

Ворог продовжує гатити по мирному населенню Донецької області, у тому числі й по умовно тиловим містам. Зокрема, під обстрілами були Слов’янськ та Краматорськ.

Українські захисники утримують ініціативу на Авдіївському та Шахтарському напрямках, продовжують наступ в районі Бахмута та відбили атаки поблизу Мар ‘інки.

За інформацією Донецької ОВА, упродовж минулої доби окупанти вбили 2 жителів Донеччини, поранили ще 4.

Опівночі росіяни завдали удару по Слов’янській громаді — пошкодили гуртожиток, без жертв.

На Волноваському напрямку у Багатирі Великоновосілківської громади поранена 1 людина, пошкоджено фермерське господарство. Вугледар зазнав авіаудару і 31 артобстрілу, Максимівка обстріляна з «градів».

На Донецькому напрямку 1 людина загинула в Авдіївці, 1 людина поранена у Кураховому. Пошкоджено 2 будинки у Новоселівці Першій Очеретинської громади. У Мар’їнській громаді під вогнем Красногорівка, Костянтинівка і Катеринівка.

На Горлівському напрямку у Північному Торецької громади 1 людина загинула і 1 поранена, пошкоджено 3 будинки; ще 2 будинки пошкоджено у Дружбі. У Часовоярській громаді пошкоджено 4 будинки і господарча будівля.

На Лисичанському напрямку 1 людина поранена у Торському Лиманської громади. У Сіверську під обстрілами дві вулиці.

Ситуація уздовж лінії фронту на Донеччині

За даними Генштабу України, українські захисники утримують ініціативу на Авдіївському та Шахтарському напрямках, продовжують наступ в районі Бахмута та відбили атаки поблизу Мар ‘інки.

на Бахмутському напрямку Сили оборони успішно відбили атаки противника в районі Кліщіївки Донецької області. Противник намагався відновити втрачене положення в районі Андріївки Донецької області, успіхів не мав. Сили оборони продовжують штурмові дії в районі південніше Бахмута Донецької області, завдають ворогу значних втрат у живій силі та техніці, закріплюються на досягнутих рубежах.

На Мар’їнському напрямку противник вів безуспішні наступальні дії в районі Мар’їнки Донецької області. Тут впродовж минулої доби ворог здійснив понад 10 невдалих спроб витіснити наші підрозділи із займаних позицій.

На Авдіївському та Шахтарському напрямках Сили оборони утримують ініціативу, тиснуть на ворога та крок за кроком відвойовують нашу землю.

Вчасні Новини

Робимо все можливе, щоб найсвіжіші новини доходили до вас якнайшвидше і так, щоб кожна людина могла отримувати відповіді на свої питання.