Клімкін: Відповіддю Путіна на події на Болотній стала агресія проти України

Відео Навального про “палац Путіна” вже більше 66 мільйонів подивилися. Тепер, коли звучатиме прізвище Путін, багатьом одразу спадатиме на думку цей палац – всередині Росії і за кордоном теж, а це вже початок делегітимізації, хоча б неформальної. Не забувайте це “рекламувати” і в нас, хай прихильники “русского мира” дивляться як живе їхній кумир – це діє краще, ніж всі політичні дискусії.

І відповідь російського режиму на протести, ініційовані Навальним, – через репресії та арешти – теж відповідь, що демонструє слабкість. А кадри націоналістів, яких вивели назустріч, мені якось нагадують тітушок. Звісно, це ще далеко не Майдан, але вже нагадує події на Болотній площі у Москві у 2012 році.

Пам’ятаємо, що відповіддю путінського режиму на ці події стало втручання у наші справи і потім окупація Криму та Донбасу. Автократичні режими люблять звертатися до “перевірених” рецептів, тому пильнуємо і готуємося, точно не завадить.

Павло Клімкін – ексміністр закордонних справ України (допис у Фейсбуці)

Вчасні Новини

Робимо все можливе, щоб найсвіжіші новини доходили до вас якнайшвидше і так, щоб кожна людина могла отримувати відповіді на свої питання.