Росія передає Медведчуку всю вугільну галузь ОРДЛО (документ)

Народний депутат і глава партії «Опозиційна платформа – За життя» Віктор Медведчук взяв під свій контроль вугільну галузь ОРДЛО.

Про це заявляє Телеграм-канал «Луганськ Оперативний» та «Східна правозахисна група» в Фейсбуці, передають Вчасні Новини.

Подробиці. Зазначається, що для втілення цього проєкту був створений ТОВ «Торговий дім Донське вугілля», засновники Маслюк Олександр Миколайович і Донченко В.А.

«З’явилося підтвердження інформації про розв’язання нового паювання в «ЛНР» і «ДНР». Фактор нестабільності запущений Медведчуком і Назаровим (заступник міністра в РФ). Ось скрін листа, який їхня структура запускає по регіональним гравцям», – йдеться в повідомленні.

У зазначеному документі заявляється, що з 1 лютого 2021 року «Торговий дім Донське вугілля» буде єдиним торговим «представництвом» по реалізації вугільної продукції з Донбасу на території РФ. Керівникам підприємств пропонується подати заявки, для формування обсягу закупівель на лютий на умовах передоплати.

Росія передає Медведчуку всю вугільну галузь ОРДЛО (документ)

Інформацію підтвердила й «Східна правозахисна група». Правозахисники також заявили про передачу вугільних підприємств під контроль Медведчука.

«Зараз в ОРДЛО йде процес заміни кураторів підприємств. Компанія «Внешторгсервіс» більше не займається вугільним видобутком в ОРДЛО – на зміну прийшла компанія «Торговий дім Донське вугілля». За інформацією наших джерел, куратором цієї кампанії є опозиційний народний депутат України. іншими словами, Кремль віддає під кураторство економіку ОРДЛО», – йдеться в повідомленні.

Вчасні Новини

Робимо все можливе, щоб найсвіжіші новини доходили до вас якнайшвидше і так, щоб кожна людина могла отримувати відповіді на свої питання.