Депутати Херсонській обласної ради побилися через прапор Росії (відео)

Депутат від партії «Європейська Солідарність» намагався повісити на шию колезі з «ОПЗЖ» плакат з написом «Пособник окупанта» і прапором Росії

Про це повідомляє Depo.Херсон, передають Вчасні Новини.

Подробиці. На сесії Херсонської облради виник конфлікт, який переріс у штовханину.

Під час виступу першого заступника голови Єгора Устінова, який представляє у облраді партію ОПЗЖ, коли він зачитував з трибуни звернення до вищих органів державної влади з вимогою накласти персональні санкції на п’ятого президента України Петра Порошенка, депутат від «Європейської солідарності» Сергій Хлань підійшов до нього і спробував повісити на доповідача табличку з намальованим на ній прапором Росії та написом «Пособник окупанта».

Після цього між депутатами почалася перепалка та штовханина. За однопартійця вступилися інші депутати від ОПЗЖ, які погрожували Хланю.

У зверненні, яке зачитував Єгор Устінов зокрема йшлося й про те, що санкції проти Петра Порошенка треба ввести, бо п’ятий президент України звинувачує нинішнього главу держави у профнепридатності. Критика чинного глави держави названа у зверненні «антидержавницька діяльність».

Звернення, яке зачитав Єгор Устінов, було поставлене на голосування і схвалене більшістю депутатів: 35 з 64.

Вчасні Новини

Робимо все можливе, щоб найсвіжіші новини доходили до вас якнайшвидше і так, щоб кожна людина могла отримувати відповіді на свої питання.