49-річний Бредлі Купер готується до весілля з відомою моделлю, - ЗМІ

49-річний Бредлі Купер готується до весілля з відомою моделлю, – ЗМІ

Американський актор Бредлі Купер, який відомий за фільмами “Народження зірки” та “Месники”, готується до весілля. Про це пише видання OK! Magazine.

За словами інсайдера, 49-річний чоловік планує офіційно оформити стосунки з відомою моделлю Джіджі Хадід, яка молодша за нього на 20 років. 

“Вони постійно поруч одне з одним, тому провести решту життя разом, здається, буде наступним етапом для них обох”, – зазначив інсайдер.

Він також додав, що пара одразу думала про родину і сказав про це так: 

“Вони обговорювали сім’ю і шлюб на ранніх стадіях своїх стосунків. Вони були віддані одне одному і своїм планам протягом деякого часу, і тепер це лише питання часу”.

До слова, зовсім скоро закохані відзначатимуть рік своїх романтичних стосунків. 

Що відомо про стосунки Бредлі Купера та Джіджі Хадід

Бредлі та Джіджі познайомилися завдяки колишній актора моделі Ірині Шейк. Вперше закоханих помітили на побаченні в жовтні 2023 року. Джіджі не приховувала, що до початку стосунків з актором вона захоплювалася його талантом та дивилася всі фільми з його участю. За чутками, Купер вже купив будинок неподалік від коханої дівчини. 

До слова, у чоловіка є 7-річна донька від перших стосунків, а Хадід виховує 3-річну доньку Хай від співака Зейна Маліка.