Монатік замилував фото з дружиною та привітав її з особливим святом

Монатік замилував фото з дружиною та привітав її з особливим святом

Відомий український співак Дмитро Монатік вперше за довгий час поділився світлиною зі своєю дружиною Іриною. Артист привітав кохану з важливим святом.

Сьогодні, 10 серпня, жінка відзначає свій день народження. Ірині виповнилося 38 років. З нагоди свята виконавець присвятив зворушливий допис обраниці. У своєму Instagram Дмитро поділився чорно-білим знімком, на якому позував він та Ірина. 

У підписі до кадру Монатік присвятив вірш про кохання дружині. Він вкотре висловив свої почуття до неї та подякував за усі спільні моменти, пережиті разом.

“…не біжи так швидко, зачекай… Ти завжди чистіша від води. Якщо так, то випити дай. Небо ти до неї відведи… Якщо так, то що я без води? Я пустеля, що стелю вивчає. Швидший вітру я, та швидша ти. Швидше ти збудуєш всі мости. Швидше за тобою буду йти… Швидше я від болю буду йти. Там буде полумʼя. Лише твоє імʼя. Вічно під шкірою. Ти швидка, але невтомний я. Коли так… Коли так, то ти швидка моя. І навіть якщо небо розбилось, І сліди всі замело снігом, Якщо час посміє твоє імʼя загубити… (Час не зможе стерти твоє Імʼя). І навіть якщо земля згасає, і на ній ні душі вже немає, я тебе не забуду. Я тебе знайду. Я тебе дожену і буду любити. Я тебе знайду і буду любити. З днем народження, моя I.V. (Ірина – УНІАН). Дякую тобі за кожен день. За кожну ніч. Ти – все моє життя”, – написав Монатік.

До слова, Дмитро та Ірина побралися у 2012 році. Жінка працює разом з чоловіком та допомагає йому у створенні нових хітів. Подружжя виховує двох синів: 8-річного Данила та 7-річного Платона. А днями стало відомо, що зіркова пара стане батьками втретє. Ірина знову вагітна.

Останні новини