Недоторканість та безкарність. Що не так з податковою службою в Україні

Ситуація на Луганщині: окупанти відправили дітей з Кадіївки до військового табору, поблизу прифронтових сіл ворог застосував понад 100 дронів

Ворог застосував поблизу прифронтових сіл  Луганської області понад 100 безпілотників.  Окупанти відправили  дітей з Кадіївки до оборонно-спортивного табору. У так званій “лнр” збираються запровадити гібридну пошту, яка має замінити електронну. Про це йдеться у зведенні Луганської ОВА.

За даними ОВА,  минулої доби бойові зіткнення відбулися поблизу Стельмахівки, Андріївки, Невського та Макіївки.

“Найчастіше окупанти задіяли БпЛА біля Макіївки. Там зафіксовано роботу 63 безпілотників. В районі Невського – ще 45. По цих населених пунктах росіяни вели вогонь з артилерійських установок різних типів. По Макіївці завдали удару з реактивної системи залпового вогню”, – заявив очільник Луганщини Артем Лисогор.

Також в ОВА розповіли, що одинадцять юнаків та дівчат з окупованої Кадіївки привезли до російського оборонно-спортивного табору “Авангард”. Зазначається, що це вже третя група українських дітей, яких цьогоріч загарбники відправили туди на військовий вишкіл. 

Упродовж трьох тижнів школярі проходитимуть навчання з військової тактики, опановуватимуть стрілецьку зброю, відвідуватимуть пропагандистські лекції.

Крім того, у зведенні повідомляється, що у так званій “лнр” збираються запровадити гібридну пошту. Вона має замінити електронну. Скористатися нею можна буде у відділеннях зв’язку. Ідею цифрового занепаду реалізовує окупаційне “міністерство цифрового розвитку, зв’язку та масових комунікацій”. Оператори прийматимуть документи в електронному вигляді або скануватимуть паперові. На базі відділення іншого населеного пункту їх друкуватимуть та доставлятимуть адресату.

Останні новини