Відомий український журналіст пояснив, чому деякі українці прихильні до Пугачової під час війни

Відомий український журналіст пояснив, чому деякі українці прихильні до Пугачової під час війни

Відомий український журналіст Юрій Макаров висловився про російську співачку Аллу Пугачова.

За словами чоловіка, прихильність деяких українців до артистки під час війни є досить зрозумілою. 

“Алла Пугачова була певною мірою виразом якщо не спротиву, то певної ледь відчутної опозиції. Бо вона була надто смілива, надто талановита для загальнорадянського естрадного російськомовного контексту. Вона ні з ким особливо не рахувалася і жодного разу не забруднилася якимись провладними виступами”, – сказав Макаров журналістці Аліні Доротюк. 

І хоч зараз Юрій не слухає творчість Пугачової, але згадав, як раніше її пісні були хітами. 

“В моїй юності це було надзвичайно талановито. Для мого покоління талановите було мало не синонімом антирадянського. Дуже мало було прорадянських митців, які при цьому залишалися би талановитими або яскравими. Така була опозиція. Тому я не бачу в цьому аж такої вже трагедії. Вона точно не визначає культурний клімат в нашій країні і в нашому середовищі”, – наголосив Макаров. 

А от про чоловіка Алли Борисівни – Максима Галкіна – журналіст не захотів говорити, адже ніколи не слідкував за його життям.  

До слова, на початку повномасштабної війни Алла Пугачова разом з Максимом Галкіним та дітьми виїхали з країни-агресорки. Зараз вони перебувають в Ізраїлі. Співачка та гуморист засудили криваву політику Кремля та підтримують українців.