"Великі зміни" на Донбасі: експерт попередив про загрозу

"Великі зміни" на Донбасі: експерт попередив про загрозу

Триває війна в Україні, і нещодавно на Донеччині, за неофіційними відомостями, сталися “великі зміни” не на користь української сторони. Нібито є загроза того, що фронт може “посипатися”.

Такою інформацією поділився військовий експерт Михайло Жирохов в ефірі Radio NV і додав, що є місця, в яких навіть була “прорвана оборона”. “Є купа неофіційної інформації, яка, на жаль, дуже-дуже важка. І я розумію, чому офіційно зараз про це не заявляють. Але за вчора-позавчора великі зміни. Зміни, на жаль, не на нашу користь відбулися”, – сказав аналітик.

За словами Жирохова, для нього особисто стало великим сюрпризом те, що російський диктатор Володимир Путін і його поплічники-окупанти вирішили не захищати Курську область, де проводять операцію українські сили, а “кинути все” на Донбас.

“…Якщо найближчими тижнями не буде якоїсь контрнаступальної операції з нашого боку, то там фронт у буквальному сенсі може посипатися”, – попередив співрозмовник.

Важливі новини України – що повідомлялося про війну

Увечері 27 серпня Генштаб ЗСУ повідомив, що протягом доби між нашими захисниками та російськими загарбниками відбулося 85 бойових зіткнень. Зокрема, окупанти здійснили 25 штурмових дій на Покровському напрямку.

Президент Володимир Зеленський говорив, що на цій ділянці фронту противники не відступають, оскільки, повертаючись назад, їх розстрілюють свої ж. Український лідер попередив, що ворожі сили “будуть тиснути”.

Останні новини