Армія рф вдарила по Слов’янську: одна людина померла, 6 отримали поранення, зокрема двоє дітей

Російські окупаційні війська вдарили бомбами по місту Слов’янськ 7 жовтня. Поранені шестеро людей, серед них 2-річна та 13-річна дівчинки.

Про це повідомили начальник Донецької ОВА Філашкін, очільник Слов’янської МВА Вадим Лях та правоохоронці, передають Вчасні Новини.

«Щонайменше 5 людей поранено — такі попередні наслідки обстрілу Слов’янська. Серед поранених — 2-річна дівчинка, вона отримала незначні поранення і доставлена до лікарні», — повідомив Вадим Філашкін.

За даними поліції Донеччини, по місту попередньо вдарили бомбами «УМПБ Д-30СН». Серед поранених – дворічна дівчинка, чоловік і три жінки.

Близько 20:00 начальник МВА Вадим Лях вказав, що кількість жертв внаслідок обстрілу збільшилась до одного загиблого чоловіка 45 років та 6 поранених. Серед поранених двоє дітей двох та тринадцяти років.

У прокуратурі Донеччини додали, що загиблий чоловік 44 років на момент удару перебував в автомобілі. Його з чисельними травмами доставили до лікарні, де він помер.

Серед поранених, 25-річна мати, її донька 2 років та 13-річна дівчинка, троє жінок віком від 21 до 72 років. Ще у однієї місцевої жительки діагностовано гостру реакцію на стрес.