Дружина Бабкіна розповіла, що їхній 16-річний син не вступатиме до вишу та пояснила чому

Дружина Бабкіна розповіла, що їхній 16-річний син не вступатиме до вишу та пояснила чому

Дружина відомого українського музиканта Сергія Бабкіна – акторка Сніжана – зізналася, що їхній 16 річний син Артур, який цьогоріч закінчив школу, не вступатиме до вишу. Жінка назвала причини такого рішення.

Як відомо, після початку повномасштабного вторгнення родина виїхала до Німеччини, там Артур і закінчив школу. Наразі хлопець захоплюється розробкою сайтів для продажу товарів і хотів би вивчати цю професію в університеті. Однак, за словами Сніжани, на заваді в Артура стоїть недосконале знання мови. 

Юнак поки що погано знає німецьку, тому не може вступити до вишу в цій країні. Тож, наступний рік зірковий син присвятить більше часу вивченню іноземної мови.

“Він ще не може вступати до вишу, бо в нього поки що немає належного рівня німецької мови. Артур спочатку ходив до німецької школи, але потім не захотів там вчитися. Він закінчив українську школу в Німеччині. У них була німецька, але її недостатньо для того, щоб вступити або до коледжу, або до вишу. Тому він хоче з вересня ходити на курси, щоб дотягнути хоча б до B1, тоді вже буде можливість кудись вступати”, – зазначила акторка в інтерв’ю для kp.ua.

Бабкіна розповіла, що Артурові більше подобаються технічні заняття, а його 13-річна сестра Веселина захоплюється творчістю. Зокрема, дівчинка красиво малює. Цей талант вона успадкувала від батька. Вона, як і наймолодший син подружжя 5-річний Єлисей, вже вивчила німецьку і вільно нею володіє.

“Сергій дуже красиво малює, і в дитинстві, юності дуже багато всього крутого робив своїми руками. Коли ми приходимо на збори до її німецької школи, всі захоплюються, скільки всього Веселина вміє. Говорить, що хоче бути дизайнеркою інтер’єрів, будинків. Це її тема. Вона вже, звичайно, як і Єлисей, вільно розмовляє німецькою”, – додала Сніжана.