"Дитина дуже засмутилася": доньку Анатолія Анатоліча пограбували за кордоном

"Дитина дуже засмутилася": доньку Анатолія Анатоліча пограбували за кордоном

Донька Анатолія Анатоліча стала жертвою пограбування / фото інстаграм Анатолія Анатоліча

Український ведучий Анатолій Анатоліч розповів про інцидент, що трапився з його старшою донькою Алісою. Виявилося, що у 13-річної дівчинки нещодавно вкрали телефон. 

Відомо, що зараз доньки чоловіка поїхали у табір за кордон. Для дівчат це перша поїздка без батьків так далеко. Там вони відпочивають з однолітками та весело проводять час. Та днями Анатолій отримав несподіваний дзвінок від керівника групи дітей. Саме він і розповів, що під час екскурсії по Мілану у його доньки зник телефон. 

“Ох і стрес я пережив… Дитина дуже засмутилася, вона плакала. Дівчинка емоційна, як і всі у цьому віці, 13 років. Я кажу: “Слухай, навіть не думай переживати, заспокойся. Телефон ми заблокуємо і ти приїдеш, ми тобі купимо новий кращий”, – розповів Анатоліч в своєму Instagram.

Відео дня
Скріншот сторіз Анатолія Анатоліча

Він також додав, що донька почала просити вибачення за втрату дорогої речі. Проте Анатолій наголосив, що вона не винна у цій ситуації і в Італії таке часто трапляється.

“У будь-якому випадку, якщо людина жертва, немає ніяких виправдань, чому це вкрали. Говорив Алісі, щоб вона не переживала. Що це просто річ. Я вже злякався, що з ними щось сталося… Немає виправдань злочину. І точно не варто себе карати”.

До слова, Анатолій є батьком трьох дітей. Він разом з піарницею Юлою виховують доньок Алісу та Лоліту, а також сина Ніла.

Анатоліч з дружиною та дітьми / фото інстаграм Анатолія Анатоліча

Нагадаємо, нещодавно співачка Надя Дорофєєва стала жертвою шахраїв та розповіла, що з нею сталося.

Вас також можуть зацікавити новини:
Сергій Притула розкрив, скільки заробляв на телебаченні: “Це були хороші гроші”Відома українська співачка розповіла про напад маніяка: “Схопив так за плечі””Зробив все, щоб я від тебе відвернувся”: 15-річний син Узелкова різко звернувся до батька

Source link