Дженніфер Лопес розкрила офіційну причину розлучення з Беном Аффлеком

Дженніфер Лопес розкрила офіційну причину розлучення з Беном Аффлеком

Після двох років у шлюбі відома американська співачка Дженніфер Лопес та оскароносний актор Бен Аффлек офіційно подали на розлучення. Тепер стало відомо, в чому причина їхнього розриву.

Як пише видання US Magazine, заяву про розлучення до суду відносила сама Джей Ло. В документах, де потрібно було вказати причину розлучення, артистка зазначила доволі банальний варіант “нездоланні розбіжності”. Тобто, що вони з Аффлеком не дійшли до порозуміння.

Також у заяві йшлося про те, що зірка Голлівуду не претендує на подружні аліменти та не хоче виплачувати їх чоловіку після розриву. Однак Лопес планує розділити спільно нажите майно з Беном. В подружжя не було шлюбного договору, тому всі статки за два роки вважаються спільними. Наразі обсяги їхньої власності невідомі, вони “будуть визначені” після ухвали суду про розлучення.

На додаток, Дженніфер відмовиться від прізвища коханого. Документи були подані 20 серпня – у другу річницю весілля пари. Але фактичною датою розставання закоханих є 26 квітня 2024 року.

Інсайдери зазначають, що наразі 55-річній зірці сцени потрібно поставити на паузу особисте життя та зосередитися на собі.  

“Після чотирьох невдалих шлюбів її друзі вважають, що їй варто зазирнути всередину і зосередитися на собі, а не на тому, ким хочуть її бачити інші, і нарешті зрозуміти, ким вона є і чого вона хоче від свого майбутнього”, – вказала особа, наближена до співачки.

До слова, актор та артистка побралися у 2022 році. Весілля було таємним. Від березня 2024 року пара не з’являлася на публіці разом. Про кризу у шлюбі знаменитостей чутки поширилися у квітні, а тепер одна з найвідоміших пар Голлівуду розпалась.

Останні новини