Кількість постраждалих та жертв удару РФ по Харкову зростає: усі подробиці

Кількість постраждалих та жертв удару РФ по Харкову продовжує зростати

Удень 30 серпня російські війська вдарили по Харкову. Наразі відомо, що постраждали 59 людей, 6 — загинули. Серед загиблих — одна дитина.

Про це повідомили у ДСНС України.

“Внаслідок влучання авіабомби у житлову 12-поверхівку сталися руйнування конструкцій та пожежа площею близько 1500 кв. Пожежники врятували 12 мешканців будинку, у тому числі одну дитину, також евакуювали 160 людей”, — ідеться у повідомленні.

Голова ОВА Синегубов повідомив, що загалом російські війська здійснили п’ять авіаційних обстрілів з Бєлгородської області, використовуючи боєприпас — УМПБ Д-30, та влучили у 5 локацій в Харкові:

“Індустріальний район: 12-поверхова будівля, пошкоджено 5 автомобілів, троє людей загинули. Центральна частина міста: потрапляння в землю, спалах трави. Індустріальний район: загинула неповнолітня 4 постраждалих. Слобідський район: попадання до складської будівлі. 2 потерпілих. Слобідський район: пошкоджено три будинки, постраждали 6 людей. Інформація оновлюється”, — зазначив він.

Мер міста Терехов в ефірі телемарафону повідомив, що людей з 12-поверхового будинку, по якому прийшовся удар армії РФ, розселять у гуртожитки та нададуть необхідну допомогу. Після завершення рятувальних робіт буде вирішуватись питання, що робити з цим будинком.

Також мер повідомив, що були удари по дитячому майданчику та повністю зруйновані два приватні житлові будинки. Після обстрілу зникла електроенергія в деяких районах міста, але зараз вже все відновлено. При цьому мер Харкова наголосив, що в місті немає паніки, бо  всі розуміють, що йде війна.

Останні новини