Кому б ви допомогли першому:стрес-тест на особистість

Кому б ви допомогли першому:стрес-тест на особистість

Кому б ви допомогли насамперед – медсестрі, хлопцеві на милицях, дитині, яка плаче, чи старенькій? Подивіться на картинку і оберіть когось одного. Важливо: не думайте надто довго – ваша відповідь має бути першою, яка спаде вам на думку. Тепер, коли ви вибрали, прокрутіть нижче, щоб прочитати відповіді на тест.

Кому б ви допомогли насамперед – тест на особистість

Подивіться відповідь і ви здивуєтеся, як ваш вибір вказує на домінуючі риси вашої особистості:

1. Медсестра

Якщо ви вирішили допомогти медсестрі, то це означає, що ви – дуже життєрадісна людина.

Медсестра на малюнку не є тією, хто потребує серйозної допомоги, але, якщо ви вирішили допомогти саме їй, це означає, що ви – легкі на підйом. Вас не турбують серйозні проблеми в цьому світі, й швидше за все, ви побачили медсестру першою і тому вирішили допомогти їй підняти документи, що впали.

Вас приваблюють яскраві кольори життя, і ви настільки оптимістично налаштовані, що вірите в те, що й у інших людей навколо вас усе буде добре. Ви легкі в спілкуванні, маєте спокійну вдачу і твердо вірите, що темні періоди в житті – це лише тимчасові явища.

Також, будучи життєрадісною людиною, ви ненавидите обмежуватися чотирма стінами, а дуже волелюбні й схильні до пригод.

2. Хлопець на милицях

Якщо ви вирішили допомогти хлопцеві на милицях, то це означає, що ви – природжений лідер.

Ви бачите хлопця з милицею й не хочете, щоб він гаяв час на очікування допомоги – тож допомагаєте йому встати на ноги та йдете собі далі. Це відображає ваші лідерські якості. Ви – серце і душа суспільства, яка не тільки допомагає іншим, а й притягує до себе сильних людей. Допомога хлопцеві стає вашим пріоритетом, бо ви цінуєте його спроби ходити самостійно, незважаючи на зламану ногу.

Також ви дуже динамічні за своєю природою, організовані, раціональні та надзвичайно цілеспрямовані в житті.

3. Дитина, що плаче

Якщо ви вирішили допомогти дитині, яка плаче, це означає, що ви – емпат.

Діти можуть плакати з різних причин – серйозних і не дуже. Ви не знаєте причини її плачу, але допомагаєте – це означає, що ви надзвичайно чутливі й не можете терпіти страждання інших. Ви розумієте, що дитина не може висловити свій біль, а отже, плач є єдиним способом його вираження.

Ви завжди реагуєте на чийсь заклик про допомогу. Часто це призводить до того, що ви багато разів отримували травми. “Не дозволяй іншим брати над тобою гору”, – це, ймовірно, те, що ви чуєте від своїх доброзичливців.

Ваші друзі часто йдуть поговорити саме з вами – після цього вони знаходять спокій. На вас впливають емоції інших людей, і ви володієте сильним почуттям духовності.

4. Літня жінка

Якщо ви вирішили допомогти старенькій, то це означає, що ви – оптиміст із високим почуттям моралі.

На малюнку видно, що старенька потребує допомоги при ходьбі. Оскільки вона носить темні окуляри, не можна сказати відразу, сліпа вона чи ні. Але допомога їй означає, що ви виховані з сильним етичним почуттям. Ви плекаєте традиційні цінності, глибоко поважаєте культуру та спадщину. Ваша повага до старших і готовність допомогти їм, добре розуміючи, що вони, ймовірно, не зможуть відповісти вам тим самим, свідчить про ваш альтруїзм.

Ви оптимістичні за своєю природою і розумієте, що незалежно від того, скільки людині років, вона все ще може зробити свій внесок у цей світ – тож ви вважаєте своїм обов’язком допомагати їй.

Вам також може сподобатися головоломка-тест на особистість – виберіть на картинці того, кого вважаєте найдурнішим.

Вас также могут заинтересовать новости:

Останні новини