Місто у Воронезькій області РФ атакували дрони: ЗМІ повідомили про НП на складі боєприпасів

Місто у Воронезькій області РФ атакували дрони: ЗМІ повідомили про НП на складі боєприпасів

У ніч на суботу, 24 серпня, російське місто Острогозьк (Воронезька область) опинилося під ударом дронів, розпочалася пожежа, і нібито є постраждалий.

Такою інформацією поділився ворожий чиновник – губернатор Воронезької області Олександр Гусєв у Telegram. За його даними, спочатку російські окупанти виявили та нібито знищили один дрон літакового типу.

“Унаслідок падіння уламків безпілотника в одному з муніципалітетів було загоряння трави, яке вже ліквідовано. За попередньою інформацією, осколкове поранення отримала одна людина… Великих руйнувань на землі немає”, – стверджує він.

Пізніше Гусєв написав, що нібито було придушено і знищено ще кілька дронів, і внаслідок падіння осколків почалася пожежа, яка спровокувала детонацію вибухонебезпечних об’єктів. “Нових постраждалих, а також пошкоджень цивільних будівель, наразі не виявлено”, – йдеться у повідомленні.

Після дронової атаки в Острогозьку горить і вибухає склад боєприпасів, повідомляє видання ASTRA. Журналісти додали, що в цьому місті розташований навчальний центр з підготовки молодших спеціалістів автобронетанкової служби Міноборони Росії.

Важливі новини – сьогодні це варто знати про війну

Варто зазначити, що після того, як росіяни вдерлися в Україну, у РФ уже не раз скаржилися на дронові атаки – унаслідок ударів пошкоджено, зокрема, летовища та літаки, які на них знаходилися, а також інфраструктуру нафтопереробних заводів.

Тиждень тому у місті Пролетарськ (Ростовська область) дронами було атаковано нафтобазу. Пожежу ще не встигли загасити, як об’єкт знову атакували безпілотники. Пізніше стало відомо, що вогонь перекинувся на суху рослинність, а потім почали горіти житлові будинки.

Останні новини