На Донеччині в рамках патріотичного забігу «Шаную воїнів, біжу за героїв України» відбувся захід «Дорога Єдності»

24-29 серпня на Донеччині відбувся захід «Дорога Єдності» з нагоди 33-ї річниці Незалежності України та в рамках патріотичного забігу «Шаную воїнів, біжу за героїв України».

Про це повідомляє Управління фізичної культури та спорту ДонОДА, передають Вчасні Новини.

Відправною точкою став кордон Донецької області. Маршрут заходу пролягав через Дніпро, Полтаву, Київ, Львів та завершився в Ужгороді. На зазначених локаціях до патріотичної акції долучилися представники спортивної сфери та внутрішньо переміщені особи з Донеччини.

В Ужгороді «Дорога Єдності» фінішувала забігом, який очолив начальник управління фізичної культури та спорту Донецької ОДА Володимир Мицик. Він зауважив, що спортивна спільнота Донеччини завжди пам’ятатиме подвиг захисників і захисниць України, завдяки яким триває боротьба нашого народу за право бути вільним і незалежним та мати світле мирне майбутнє на рідній землі.

Сьогодні, 31 серпня, проходить основний захід у межах щорічного забігу «Шаную воїнів, біжу за Героїв України».

Учасники обирали дистанцію по силах — 2 км, 5 км або 10 км . Її можна було подолати і самостійно (у парку, на стадіоні, іншому комфортному та безпечному місці), а також долучитися до організованих груп у визначених місцях по всій країні.