Маніпуляції на реабілітації: люди ексміністра-втікача Клименка намагаються захопити

На фронті відбулося 125 боєзіткнень: активні атаки рф на Покровському напрямку – Генштаб

За поточну добу на передовій відбулося 125 боєзіткнень. Сили агресора продовжують вести активні наступальні дії на Покровському напрямку. Про це повідомляє Генеральний штаб ЗСУ.

По території України сьогодні держава-терорист завдала двох ракетних ударів із застосуванням трьох ракет, 52 авіаційних удари, скинувши при цьому 72 КАБ. Окрім того, загарбники задіяли для ударів 479 дронів-камікадзе та здійснили понад 3000 обстрілів по позиціях наших військ і населених пунктах із використанням різних типів зброї

– Генеральний штаб ЗСУ.

Ситуація на напрямках

На Харківському: терористи намагаються потіснити підрозділи ЗСУ в районах Вовчанська та Глибокого. Триває бій поблизу Вовчанська.

На Куп’янському: біля населених пунктів Петропавлівки, Курилівки, Синьківки та Стельмахівки ЗСУ відбили 11 наступальних дій, втім триває ще 4 боєзіткнення.

На Лиманському: ворог 11 разів атакував захисників в районах Макіївки, Дружелюбівки, Новосадового, Невського, Торського та Тернів. Бої продовжуються у двох локаціях.

На Сіверському: ЗСУ відбили всі сім штурмів загарбників у районах Верхньокам’янського, Виїмки, Білогорівки та Спірного.

На Краматорському: Захисники відбили 20 спроб окупантів просунутись поблизу Часового Яру, Калинівки та Іванівського. Триває 8 боєзіткнень.

На Торецькому: супротивник за підтримки авіації 7 разів атакував поблизу Неліпівки та Торецьку – 6 боєзіткнень вже завершені, однак досі триває 1 бій триває поблизу Неліпівки.

На Покровському: агресор 33 рази атакував в районах Воздвиженки, Калинового, Новогродівки, Гродівки, Птичого, та Зеленого Поля. 22 атаки українські захисники вже відбили, ще 11 боєзіткнень досі тривають.

На Курахівському: ЗСУ відбили 14 атак поблизу Костянтинівки, Георгіївки, Красногорівки та Карлівки. Нині триває 5 боєзіткнень.

На Времівському: ворог здійснив 9 атак у напрямку Водяного та Вугледару. Українські воїни зупинили 4 атаки противника, ще 5 – триває.

На Оріхівському та Придніпровському: противник завдає авіаційних ударів та обстрілює територію українських міст та сіл.

Останні новини