Маніпуляції на реабілітації: люди ексміністра-втікача Клименка намагаються захопити

Найбагатша нафтова компанія росії стала збитковою та засекретила майже всі фінансові показники – ЗМІ

Четверта за обсягами видобутку та перша за обсягом готівки на рахунках нафтова компанія росії – “Сургутнафтогаз” стала збитковою та засекретила майже всі фінансові показники. Про це пише видання The Moscow Times.

“Четверта за обсягами видобутку та перша за обсягом готівки на рахунках нафтова компанія росії – “Сургутнафтогаз” – вирішила не публікувати переважну більшість фінансових показників. У звіті за російськими стандартами за перше півріччя із 62 рядків “Сургутнафтогаз” заповнив лише 10, а решта залишив порожніми, випливає з документа, опублікованого компанією 5 серпня”, – пише видання.

Зокрема, в компанії не розкрили виручку, собівартість продажів, комерційні та управлінські витрати, а також доходи від “дочірніх” підприємств. Під гриф “секретно” потрапили наявні у компанії довгострокові та короткострокові позики, обсяг активів, запаси готівки і навіть статутний капітал.

“З результатів діяльності “Сургутнафтогаз” повідомив лише дані щодо прибутку: чистий прибуток компанії за півроку впав у 6 разів, до 139,9 млрд рублів, а прибуток до оподаткування склав 168,7 млрд рублів і також знизився 6-разово. Зі звітності випливає, що в другому кварталі “Сургутнафтогаз” отримав збиток у розмірі 129,9 млрд рублів, проте зрозуміти, які фактори на нього вплинули, з представлених цифр неможливо”, – додає видання.

Нагадаємо

Зранку 23 серпня дрон знову атакував нафтобазу в пролетарську ростовської області рф, пожежу на якій не можуть загасити з неділі.

Останні новини