"Не змогла б жити з цим": колишня дівчина Меттью Перрі вперше назвала причину їхнього розриву

"Не змогла б жити з цим": колишня дівчина Меттью Перрі вперше назвала причину їхнього розриву

Колишня дівчина американського актора Меттью Перрі, який помер минулого року, розповіла про складне розставання з ним. Про це пише видання The Mirror US.

47-річна Кейті Едвардс була не лише його коханою, але й асистенткою. Тому пара проводила багато часу разом, проте вперше дівчина вирішила назвати причину завершення їхніх стосунків. За її словами, наркозалежність сильно впливала на стан екс-коханого і вона не могла дивитися, як він вмирає. 

“Меттью платив мені дуже добре, як своїй помічниці, але в якийсь момент він став настільки поганий, що у мене не залишилося вибору, окрім як відмовитися від цієї зарплати. Я знала, що не зможу дивитися, як він помирає. Я ніколи не змогла б жити з цим”, – зазначила Кейті. 

Едвардс також додала, що було чимало випадків, коли вона хвилювалася за його життя. Про це колишня актора згадує так: 

“Було так багато безсонних ночей, що я приходила додому, прокидалася о четвертій ранку і писала йому: “Ти живий? Ти живий? Просто відповідай. Надішли мені смайлик. Відправ мені що-небудь, що ти поруч”. Я не могла спати ночами, знаючи, що він робить”.

До слова, у січні 2011 року саме дівчина відправила Меттью в реабілітаційний центр, адже хотіла йому допомогти позбутися залежності від наркотиків. 

“Я сказала: “Я більше цим не займаюся, Меттью, мені шкода, що ти будеш мене ненавидіти, але ми відправимо тебе в реабілітаційний центр”, – наголосила Едвардс. 

Проте лікування не принесло довготривалого результату. І 28 жовтня 2023 року зірка серіалу “Друзі” помер. Чоловіку було 54 роки, а офіційною причиною смерті визнали “передозування кетаміну”.

Останні новини