Ольга Фреймут після повернення в Україну змінила імідж і похизувалася новою зачіскою

Ольга Фреймут після повернення в Україну змінила імідж і похизувалася новою зачіскою

Відома українська ведуча Ольга Фреймут, яка днями повернулася в Україну з Великої Британії, вирішила змінити імідж. Знаменитість похизувалася новим образом.

На своїй сторінці в Instagram Ольга опублікувала світлину, на якій постала з новою зачіскою. За словами телезірки, вона наважилася змінити зачіску. Фреймут позбулася довгого волосся і тепер в неї коротка зачіска.

Ведуча поділилася, що “чаклував” над її зовнішністю столичний перукар,  клієнткою якого вона є вже 14 років. Тож, знаменитість довіряє чоловіку на 100%.

Ба більше, окрім стрижки Ольга змінила ще й колір волосся. Вона замінила свій звичний блонд на темний колір.

“Мій колорист і перукар Ігор. Ми разом вже 14 років. Як вам?” – поділилася Фреймут і попросила підписників, аби вони оцінили результат перевтілення.

Що відомо про Фреймут

Ольга стала справжньої зіркою українського телебачення. Вона була ведучою відомих програм, зокрема, “Підйом”, “Ревізор”, “Хто зверху”, “Інспектор Фреймут” та “Голос країни” тощо.

Фреймут також є авторкою книг. Вона написала кілька матеріалів, серед яких “Про людей” і “Де їсть і з ким спить Фреймут”. У творах вона часто описує свої життєві спостереження, досвід і цікаві історії. У соцмережах Ольга ділиться порадами та розповідає підписникам правила етикету.

Після повномасштабного вторгнення вона виїхала за кордон. У Великій Британії знаменитість живе з 8-річною донькою Євдокією та 6-річним сином Валерієм. Її 18-річна донька Злата Мітчелл мешкає у США, але вона також приїхала на літні канікули до рідного Києва. 

Останні новини