"Перші в її житті": Наталія Могилевська зробила неочікуваний подарунок 12-річній доньці

"Перші в її житті": Наталія Могилевська зробила неочікуваний подарунок 12-річній доньці

Українська співачка Наталія Могилевська не припиняє дивувати своїх названих доньок подарунками. Нещодавно на свій день народження зірка вирішила зробити презент 4-річній доньці Софії. Тоді дівчинка отримала омріяний дитячий автомобіль.

Проте згодом Могилевська показала, який сюрприз підготувала і для старшої доньки Мішель. Виявилося, що 12-річна дівчинка грає у футбол. Тому артистка подарувала їй професійне взуття.

“Мішель росте сильною та сміливою дівчинкою. Дуже схожою за характером на мене, але навіть мені в дитинстві не довелося так запамʼятатися, як їй. Вона в минулому році дуже полюбила футбол на шкільних заняттях, але жіночого футболу поруч з нами ми так і не знайшли. Тому сьогодні Мішелька займається одна в команді із хлопчиками, вона єдина дівчинка на стадіоні. Улюблена дівчинка, яку всі готові захищати, любити, допомагати… Це дійсно приємно. Тому в свій день народження я з гордістю вручила перші в її житті професійні футбольні бутси”, – написала співачка та показала зворушливий момент в своєму Instagram.

Реакція підписників

До слова, у січні цього року Могилевська вперше розповіла, що удочерила двох дівчаток Мішель та Софію. Вона ретельно приховує їхні обличчя від публіки, адже наголошує, що діти пройшли чимало випробувань за своє життя. Співачка виховує дітей разом з коханим Валентином.

Останні новини