"Показали, як правильно": російський шоумен відповів, чому Галкін та Пугачова виїхали з РФ

"Показали, як правильно": російський шоумен відповів, чому Галкін та Пугачова виїхали з РФ

Відома російська співачка Алла Пугачова та її чоловік-гуморист Максим Галкін, які засудили вторгнення російських військ в Україну, виїхали з РФ одразу після початку повномасштабного вторгнення. Російський шоумен, зірка скандального реаліті “Дом-2” Рустам Солнцев, який виїхав до США, розповів, чому подружжя вирішило емігрувати до Ізраїлю.

Раніше Галкін та Пугачова були кумирами та улюбленцями росіян. В них була успішна кар’єра, достаток та мільйони шанувальників в РФ. Однак вони обрали свободу замість того, аби стати маріонетками Кремля, як більшість зірок, що залишилися в Росії.

Максим зрозумів, що критика путінського режиму, висміювання диктатора і його посіпак може стати загрозою його життю. Задля безпеки він вивіз родину до Ізраїлю і вже звідти почав відкрито засуджувати російську владу та війну в Україні.

“У нього настільки кришталеві й сміливі почуття, попри те, що він базувався на “Першому каналі”, з’являється у “Вогниках” на всіх цих каналах. Ця людина була наповнена свободою, як повітрям. І коли цю свободу почали відкачувати вже у промислових масштабах, то його від’їзд із сім’єю, молодою дружиною і дітьми – він був неминучим”, – зазначив Солнцев.

За словами шоумена, росіяни не могли маніпулювати Галкіним, як іншими артистами, тому що він мав тверду позицію і не збирався “продаватися” заради комфортного життя в РФ. Також жодна критика в його бік не впливала на його погляди.

“І знову ж таки всі ці пропагандистські вис*ри на його адресу: “Ах, Макс, профукав ти своє щастя”… Це все було в порожню. Вони могли хоч падати, хоч звиватися. Даремно! Перед ними була вже цілком собі сформована людина – дуже крутий, волелюбний, талановитий артист. Насамперед – людина, батько, чоловік”, – додав Рустам.

На додаток, він розповів, що сам часто піддавався критиці з боку росіян через свій виїзд за кордон. Однак шоумен не планує змінювати свою думку і намагається відстояти “антивоєнну позицію”.

“Кожного разу, коли якась сволота пролазить до мене в чат і починає розповідати, що я зробив найбільшу помилку у своєму житті, я говорю на це тільки одне: “Слухай, Пугачова поїхала. Ну хто я такий, щоб сумніватися в цій дії, якщо колись поїхала Пугачова з Галкіним? Тобто вищої планки вже не буває, після них, як кажуть, тільки мама. І вони показали, як правильно було повестися в той момент”, – додав Солнцев.

До слова, наразі у своїх соцмережах Галкін підтримує Україну та критикує злочини окупантів. За проукраїнську позицію Максима у 2022 році внесли до списку “іноагентів” в РФ. 

Останні новини