“Росія сили не виводила”, — 110 ОМБр про ситуацію на Покровському напрямку

Сили оборони не відчувають зменшення кількості російських військ на Покровському напрямку через події у Курській області. Чутки про це ширились у мережі. Водночас окупанти почали використовувати тактику “малих груп”.

Про це в етері “Єдині новини” розповів речник 110-ї ОМБр імені генерала-хорунжого Марка Безручка Іван Сєкач.

“Ми уважно спостерігаємо за ситуацією у Курській області в Росії… Я питав у хлопців, в аеророзвідки, чи стало менше, чи ні. Ні, не стало менше, лише в деяких випадках зменшилась кількість FPV противника. Але загальна картинка не змінилась. Тобто з нашої сторони противник (Росія, — ред.) свої сили не виводив”, — розповів військовий. 

За словами речника, на Покровському напрямку стало “набагато менше” техніки, оскільки окупанти її майже не використовують. Водночас російській війська почали застосовувати тактику “малих груп”. 

Підрозділи загарбників переміщуються по 2-3 людини по лісосмугах, тому їх важко вистежити, уточнив військовий. 

“Чекаємо, дивимося, але росіяни розуміють: якщо вони заберуть тут (на Покровському напрямку, — ред.) свої резерви, то у нас буде багато часу “закопатися”. І та динаміка, ті успіхи, які у них зараз є — Желанне, напрямок Прогресу, то окупанти зупиняться взагалі. Тому вони й продовжують тут штурмувати”, — зазначив Іван Сєкач. 

Останні новини