Стало відомо, хто з зірок виступить на церемонії закриття Олімпійських ігор-2024

Стало відомо, хто з зірок виступить на церемонії закриття Олімпійських ігор-2024

Вже завтра, 11 серпня, відбудеться офіційна церемонія закриття Літніх Олімпійських ігор-2024 у Парижі. Стало відомо, хто з зірок буде брати участь у цій масштабній події. Повідомляє видання Variety.

Тож на великій сцені з нагоди завершення цьогорічних Олімпійських ігор можна буде побачити співачку Біллі Айліш, репера Snoop Dogg та гурт “Red Hot Chili Peppers”. Цікаво, що вибір цих зірок невипадковий. За словами організаторів заходу, він наголошує на зв’язку між музикою та культурою Лос-Анджелеса, де відбудеться наступна Олімпіада.

Наприклад, Біллі Айліш народилася в Лос-Анджелесі та навіть присвятила колись рідному місту цілий фільм-концерт під назвою “Щасливіше, ніж будь-коли: любовний лист Лос-Анджелесу”.

Гурт “Red Hot Chili Peppers” з’явилися у 1980-х роках на панк-сцені Лос-Анджелеса.

А репер Snoop Dogg, який цього року проніс олімпійський факел у Парижі, є синонімом репу Західного узбережжя.

До слова, виступ музикантів стане кульмінацією великого шоу, яке розпочнеться з неймовірного трюку актора Тома Круза. Також відомо, що через загрозу терористичних атак, організатори подбали про надійні заходи безпеки. Тому місце проведення музичної частини церемонії поки тримається у таємниці.

У фіналі заходу мер Лос-Анджелеса Карен Басс прийме Олімпійський вогонь та відвезе його додому. Це і стане символічним початком підготовки до наступних Олімпійських ігор, які відбудуться з 14 до 30 липня 2028 року.

До слова, цьогоріч Олімпіада стартувала 26 липня і зібрала 10,5 тисячі спортсменів із 206 національних збірних. 

Останні новини