Старша донька Ольги Фреймут показалася на Миколаївщині та розповіла, що там робить

Старша донька Ольги Фреймут показалася на Миколаївщині та розповіла, що там робить

Старша донька відомої української ведучої Ольги Фреймут – 18-річна Злата Мітчелл – приїхала на літні канікули з США в Україну. Дівчина неочікувано показалася в Миколаївській області.

Як відомо, зіркова донька з 14 років мешкає та навчається у США. У червні вона закінчила американську школу та планує вступати до університету, але перед цим дівчина вирішила провести деякий час на батьківщині.

Зокрема, попри повномасштабне вторгнення, Злата вже побувала у Львові, рідному Києві, а зараз приїхала на Миколаївщину.  У своєму Instagram Мітчелл поділилася кадрами звідти.

Вона зафільмувала стадо корів, а також оператора з відеокамерою, який знімав дітей. Ціль свого приїду в область дівчина не розкрила, однак модна припустити, що вона бере участь у зйомках проєкту.

До слова, Мітчелл народилася в Києві у 2006 році у шлюбі Фреймут та британця Ніла Мітчелла. Наразі дівчинка живе окремо від мами, оскільки Ольга після 24 лютого 2022 року переїхала до Великої Британії.

Ведуча також виховує 8-річну доньку Євдокію та 6-річного сина Валерія. Днями Ольга також показалася в Україні, вона приїхала до Львова.

Останні новини