Маніпуляції на реабілітації: люди ексміністра-втікача Клименка намагаються захопити

“Суд” в рф над полоненими із полку “Азов” – фарс та юридично нікчемна вистава – Центр стратегічних комунікацій

Центр стратегічних комунікацій та інформаційної безпеки наголосив, що політичне судилище над українськими військовополоненими із полку “Азов” і цивільними особами – це фарс та юридично нікчемна вистава.

У ростові-на-дону триває політичне судилище над 23 українськими військовополоненими і цивільними особами. російська прокуратура вимагає для них “вироку” від 16 до 24 років колонії. У росії відсутні законні юридичні підстави для судового переслідування 23 українських бранців. Ця справа політично мотивована і незаконна

– повідомляє Центр стратегічних комунікацій.

Зазначається, що на “лаві підсудних” опинилися захисники “Азовсталі”, яким рф гарантувала обмін, жінки, які були на небойових посадах, і навіть цивільні особи, які залишили військову службу до повномасштабного вторгнення.

Також повідомляється, що одного з “підсудних” військовополонених, Олександра Іщенка, до смерті закатували російські садисти.

Ганебна вистава у ростові-на-дону спрямована на задоволення збочених очікувань російського натовпу. І знищує репутацію рф у світі. Ми обов’язково витягнемо з російської неволі наших людей. москва буде змушена їх віддати, зважаючи на серйозне поповнення Силами оборони обмінного фонду

– наголосили в Центрі стратегічних комунікацій.