Тарас Цимбалюк розповів про стосунки з бізнесвумен та зізнався, хто заробляє більше

Тарас Цимбалюк розповів про стосунки з бізнесвумен та зізнався, хто заробляє більше

Зірка серіалу “Спіймати Кайдаша”, відомий український актор Тарас Цимбалюк вже понад 2 роки у стосунках з бізнесвумен Світланою Готочкіною. Артист відверто розповів, хто заробляє у їхніх стосунках більше та чи не виникає між ними конфліктів через гроші.

За словами Тараса, коли він тільки познайомився з коханою, то в нього гне було стабільного доходу. Проте Світлана не зважала на це, бо на той час вже добре заробляла. До слова, Готочкіна створила власний бренд з пошиття шкіряних курток і ресторан.

Цимбалюк каже, що обраниця його мотивує, і саме вона посприяла тому, що актор почав більше заробляти. Поруч з нею знаменитість прагне досягати нових висот. Наразі, як поділився Тарас, Світлана заробляє більше за нього, але він не знає, скільки саме.

“У нас немає сімейного бюджету. Ясно, що мені це комфортно, але я не заходжу в магазин, беру продукти на 8 тисяч і чекаю, щоб Свєта заплатила. Я повинен платити за ресторани, їжу, поїздки, заправити машину, але вона заробляє гроші і не дзвонить мені, щоб я заплатив за неї”, – зазначив артист.

Пара зараз живе в квартирі Готочкіної. При цьому Тарас продовжує винаймати квартиру у Києві. Варто вказати, що саме через фінанси актор поки що не готовий освідчитися обраниці. Він мріє про весілля, на яке поки що не вистачає фінансів.

“Я елементарно по баблу не потягну весілля, яке хочу зробити. Я хочу, щоб у нас було власне житло. Ці речі зараз на першому місці”, – додав Цимбалюк.

Останні новини