Терези - Париж, Водолій - Амстердам: найкраще місто для виходу на пенсію за знаком Зодіаку

Терези – Париж, Водолій – Амстердам: найкраще місто для виходу на пенсію за знаком Зодіаку

Астрологи Ракель Родрігес, Стіна Гарбіс і Еліс Сміт розповіли про те, в якому місті вам слід вийти на пенсію, згідно з вашим знаком Зодіаку, пише Best Life.

Овен – Седона, Аризона

Овен ненавидить сидіти на місці. І те, що він більше не працює, не означає, що він хоче перестати жити повним життям. А Седона – місто в Аризоні, відоме поєднанням активного відпочинку і яскравої енергії, що робить його ідеальним місцем для виходу на пенсію для заповзятливих Овнів. Від піших походів до занурення в нічне життя міста – Овнам завжди буде чим зайнятися в Седоні.

Тілець – Палм-Спрінгс, Каліфорнія

Тільці не поспішають йти на пенсію, оскільки їм найкомфортніше мати структурований розпорядок дня. Однак, коли вони будуть готові зробити цей крок, їм слід вирушити в якесь багате місце, наприклад, Палм-Спрінгс, Каліфорнія. Оскільки Тільці живуть заради розкоші, вони оцінять, що це місто схоже на курорт. У Палм-Спрінгс є поля для гольфу, багатий спосіб життя і гарна погода.

Близнюки – Бостон, Массачусетс

Близнюки – дуже цікаві люди, які досягають успіху у взаємодії з іншими. Їм потрібно піти на пенсію в місті, яке підтримуватиме їхню інтелектуальну стимуляцію, а також соціальне задоволення. Бостон прекрасний, тому що у нього багата історія, що може бути захоплююче і цікаво для Близнюків.

Рак – Сент-Луїс, Міссурі

Раки, хоча й відомі своєю надмірною емоційністю, також є одними з найлегше пристосовуваних людей, яких ви зустрінете. Вони могли б піти на пенсію де завгодно, але, на думку астрологів, саме Сент-Луїс ідеально підходить для них. З його великою кількістю громадських парків, безкоштовними музеями і зоопарком, а також численними фестивалями протягом року, Сент-Луїс пропонує сімейну, затишну атмосферу, яка сподобається Ракам навіть після виходу на пенсію.

Лев – Сідней, Австралія

Леви розглядають вихід на пенсію як велике свято, і вони не збираються ні на секунду зменшувати темп. Тому в них не виникне проблем із переїздом за кордон у це жваве прибережне місто. Сідней з його сонячними пляжами і яскравим громадським життям ідеально підходить для променистих і енергійних Левів, вважають астрологи.

Діва – Піттсбург, Пенсільванія

Діви досить розбірливі. Вони не будуть щасливі, пішовши на пенсію в галасливому мегаполісі, який може їх перевантажити. Але оскільки ними керує Меркурій, планета спілкування, їм подобається відчувати себе частиною історії. Піттсбург – невелике місто, але в ньому є багато всього, чим зайнятися і що подивитися, тому Діва буде тут інтелектуально насичена.

Терези – Париж, Франція

Терезами керує Венера, планета любові та краси, тому їхнє ідеальне місто для виходу на пенсію має бути романтичним, а також стильних жителів. Усе в Парижі відповідає естетичним уподобанням Терезів.

Скорпіон – Марракеш, Марокко

Скорпіонам важко довіряти новим людям і місцям. Марракеш, можливо, не перше місце для виходу на пенсію, яке спадає на думку, але його таємнича й інтенсивна енергія цілком підходить для цих складних водних знаків. Багата історія, яскрава культура та екзотична чарівність цього міста задовольнять любов Скорпіона до загадкового і глибокого. Складна архітектура Марракеша може запропонувати стимулююче середовище, яке Скорпіони знайдуть чарівним.

Стрілець – Токіо, Японія

Навіть після виходу на пенсію Стрільці продовжать викреслювати справи зі свого списку бажань і вирушатимуть у пригоди, що трапляються раз на життя, з друзями, сім’єю і незнайомцями. Але їм все одно знадобиться будинок, щоб влаштуватися – в ідеалі поруч із міжнародним аеропортом. Токіо пропонує ідеальне поєднання традицій та інновацій. Цей жвавий мегаполіс – скарбниця вражень, яка може задовольнити потребу Стрільця в дослідженні та навчанні.

Козеріг – Джуно, Аляска

З усіх знаків практичний Козеріг, найімовірніше, почне збирати на пенсію раніше. Їм не потрібно хвалитися своїм успіхом, йдучи на пенсію в якесь розкішне або дороге місце. Вони також вважали за краще б використовувати свої насилу зароблені гроші, щоб купити собі такий необхідний спокій, і саме тому Джуно, Аляска, ідеально підходить для них. Піти на пенсію в приємне тихе місце… де вони можуть полювати і ловити рибу, і прожити свої дні в дерев’яній хатині – це те, що зробив би Козеріг.

Водолій – Амстердам, Нідерланди

Звичайно, Водолії повинні піти на пенсію в місці, яке відповідає їхній нетрадиційній енергії. Прогресивна й еклектична атмосфера Амстердама ідеально підходить для цих бунтарів Зодіаку. Багата мистецька спадщина міста і соціальна різноманітність підходять для далекоглядного світогляду Водолія.

Риби – Портленд, Мен

Повні пристрасті, ідеалізму та креативності, Риби відомі як мрійники Зодіаку. А оскільки їхня правляча планета – Нептун, названий на честь римського бога океану, їм було б доречно піти на пенсію біля води. І Портленд відповідає всім їхнім критеріям: його чудернацькі вулички, краєвиди на океан і атмосфера згуртованої спільноти задовольнять прагнення Риб до комфорту та емоційного зв’язку.

Останні новини