Терези - почуття провини, Козеріг - безлад: що не дає спати знакам Зодіаку

Терези – почуття провини, Козеріг – безлад: що не дає спати знакам Зодіаку

Астролог Рубі Міранда розповіла, що може тримати представників кожного знака Зодіаку в напрузі всю ніч, не даючи заснути, пише yourtango.com.

Овен – думка оточуючих

Овен не спить, тому що турбується про те, як його сприймають оточуючі. Невже хтось не сприйняв його всерйоз? І так він може розмірковувати до 5 ранку, плануючи наступний день і кожен свій крок.

Тілець – думки

Перебирати деталі знову і знову, поки всі вони не здадуться безглуздими – ось чим займається Телець щоночі. У них занадто багато думок, які можуть не давати йому спати.

Близнюки – прийняття рішень

Щойно Близнюки бачать, що у цієї історії є й інший бік, їх паралізує думка про необхідність ухвалення рішення, і це позбавляє їх спокою.

Рак – майбутнє

У Рака великі плани, і він думає про майбутнє, що зазвичай заважає йому заснути.

Лев – плани

У дитинстві вони, напевно, прекрасно спали, але в дорослому віці у Лева просто немає часу. У них на думці інші речі, наприклад, як правити світом або привернути якомога більше уваги в натовпі.

Діва – занепокоєння

Немає нічого, що дозволило б Дівам добре виспатися, оскільки вони є одними з найбільш неспокійних людей з усіх знаків Зодіаку. Діви настільки звикли не спати, що йдуть на роботу після години сну і якимось чином примудряються вижити.

Терези – почуття провини

Терезів сильно мучить почуття провини. І якщо вони зробили щось неправильне, вони страждають цілу ніч безперервно, караючи себе безсонням.

Скорпіон – задум

Це може бути помста або задум про нанесення удару ворогові. Що б не заважало Скорпіону спати ночами, його проблему буде вирішено наступного дня.

Стрілець – гроші

Проблеми з грошима викликають у Стрільця нудоту, а це означає нестачу сну через фінансові проблеми.

Козеріг – безлад

Що робить Козерога щасливим, так це порядок; те, що робить Козерога нездатним спати, – це безлад. Коли справи не в порядку або непередбачувані, Козеріг перетворюється на одну безсонну грудку нервів.

Водолій – карма

Водолії не можуть заснути, бо чекають, поки їх вразить карма, бо знають, що зіграли підлу роль у створенні чогось жахливого. Нестача сну переслідує їх щоночі, бо їм важко жити самим із собою.

Риби – пріоритети

Рибам важко заснути, тому що для них є інші речі, більш важливі, ніж відпочинок.

Останні новини