У додатку "Резерв+" з’являться нові функції

У додатку "Резерв+" з’являться нові функції

У застосунку “Резерв+” будуть нові механізми, зокрема, спеціалісти працюють над функцією, яка дозволить автоматично ставати на облік в ТЦК, якщо мала місце зміна військовозобов’язаним місця реєстрації. Про це в ефірі телемарафону розповів керівник управління інформаційних технологій Міноборони Олег Берестовий.

“Це є дуже важливим, тому що з моменту останнього оновлення даних вже пройшло трохи часу й інші обставини могли трапитися у військовозобов’язаного”, – говорить Берестовий.

Окрім цього, Міноборони працює над функцією, яка дозволить автоматично ставати на облік в ТЦК і подавати заявку на відстрочку. Останній механізм може бути корисним, якщо мова йде про багатодітних батьків або студентів очної форми навчання, що здобувають першу вищу освіту.

Ще одна функція, що невдовзі з’явиться – цифровий рекрутинг. Міноборони хоче дати можливість обирати бажані посади в Збройних силах.

“Можна буде пройти співбесіди та відбір в тому колективі, де бажаєте служити”, – говорять в оборонному відомстві.

“Резерв+” – що варте уваги

Також у кінці червня повідомлялось, що на той момент українцями було згенеровано вже понад одного мільйона військово-облікових документів у “Резерв+”.

Останні новини