У ДонОВА розповіли про готовність Донеччини до опалювального сезону

У ДонОВА розповіли про готовність Донеччини до опалювального сезону

Внаслідок щоденних обстрілів понад 130 населених пунктів Донецької області зараз знеструмлені й у енергетиків немає можливості виконати ремонтні роботи. Під ворожим прицілом постійно перебувають об’єкти критичної інфраструктури, об’єкти енергетики.

Про це розповів в етері телемарафону очільник Донецької ОВА Вадим Філашкін, передають Вчасні Новини.

За його словами, умовно тилові міста Донеччини, зокрема Краматорськ, Слов’янськ та Добропілля готові до опалювального сезону попри те що вони і решта інших обстрілюються ворогом майже кожного дня. У містах, які наближені до лінії фронту, опалювального сезону взагалі не буде. Людям, які живуть там, допомагатимуть пілетами, буржуйками та іншими засобами для обігріву.

Філашкін також зазначив, що на випадок масових відключень електроенергії в області є генератори.

«Генераторів у нас достатньо, всі об’єкти комунальної власності підключені до генераторів. Зараз працюємо над альтернативними варіантами водопостачання у місті Краматорськ. Вчора провів нараду з керівником військової адміністрації, пропрацювали алгоритм дій. Тож робимо все можливе та неможливе, щоб опалювальний сезон пройшов більш-менш, щоб люди себе почували в комфорті і з водопостачанням», — сказав очільник ДонОВА.