У Кадирова відреагували на фото і відео з полоненими з "Ахмата"

У Кадирова відреагували на фото і відео з полоненими з "Ахмата"

У мережі з’явилося відео допиту, як стверджується, полоненого бійця групи спеціального призначення “Аїд” батальйону “Ахмат”.

На опублікованому відео полонений на ім’я Зелімхан звертається до глави Чечні Рамзана Кадирова. Його обличчя не видно. “Рамзан Ахматович, передаю вам привіт. Заберіть нас”, – каже він.

Тим часом командир “Ахмата” Апті Алаудінов запевняє, що в Курській області жоден боєць підрозділу не здався в полон. Він називає інформацію про солдатів, які здалися в полон, “вкидом”.

“Хлопці б’ються як леви. Якщо це наш боєць, навіщо ховати його обличчя? Покажіть, скажіть позивний, зробіть так, щоб було соромно командиру. Хоча, в принципі, буває в житті таке, що хтось може потрапити в полон за різних обставин. Але, хвала Всевишньому, жоден із наших бійців у полон не потрапляв”, – заявив Алаудінов.

Звернення полоненого до Кадирова

Полонені “кадирівці”

Як відомо, останніми днями в мережі публікують безліч фото і відео полонених російських окупантів. Серед них – російські строковики, прикордонники та “кадирівці”.

Про здачу в полон останніх учора і повідомив український проєкт “Хочу жити”. Повідомляється, що вони не чинили опору українським бійцям.

Останні новини