Маніпуляції на реабілітації: люди ексміністра-втікача Клименка намагаються захопити

У мінську відповіли на прохання МЗС України щодо відведення військ від кордону

Після заклику МЗС України до білорусі з проханням відвести війська від кордону, у мінську заявили, що не отримували від Києва офіційних звернень щодо питання. Про це заявив речник Міністерства закордонних справ білорусі Анатолій Глаз, передають білоруські ЗМІ.

Офіційно такі звернення (про відведення військ – реж.) від української сторони ні в якому вигляді до нас не надходили. Ми лише бачили це повідомлення на просторах інтернету. Знаєте, там вистачає всякого. Тож ми самі були б вдячні, якби хтось зміг нам роз’яснити логіку подібних заяв. Як на нашу думку, дуже хитромудру

– заявив білоруський посадовець. 

Глаз знову заявив про нібито запущені над Білоруссю українські дрони та “постійні провокації” з українського боку, через що білоруські збройні сили змушені виконувати “завдання із забезпечення безпеки території Білорусі та наших громадян”.

Але ви ж розумієте, що це в межах класичної логіки. А якою логікою керується українська сторона, ми не знаємо. Можливо, тут присутня якась хитра гра, розрахована на внутрішнє споживання або на отримання овацій із Заходу. Однак головне в такій грі – не перехитрити самих себе

– заявив речник МЗС білорусі.

Нагадаємо

Міністерство закордонних справ України висловило занепокоєння у зв’язку з недружніми діями Республіки Білорусь.

За даними українських розвідувальних органів, збройні сили Білорусі, під виглядом навчань, зосереджують значну кількість особового складу, включаючи Сили спеціальних операцій, озброєння та військову техніку, в Гомельській області поблизу північних кордонів України.

Останні новини