Українські "Вампіри" уразили низку позицій росіян: що втратила РФ

Українські "Вампіри" уразили низку позицій росіян: що втратила РФ

Українські прикордонники за кілька днів уразили важкими ударними бомберами “Вампір” низку позицій російських загарбників.

Ліквідовано одного супротивника, а четверо – дістали поранення, “мінусовано” вогневу точку кулеметника та три склади з боєкомплектом, повідомила Державна прикордонна служба України в Telegram. За відомостями прикордонників, також пошкоджено ворожий броньовик, дві гармати МТ-12 “Рапіра” і гармату невстановленого типу.

У ДПСУ також показали відео, на якому видно роботу українських “Вампірів”.

Поразка позицій російських окупантів

Важливі новини України про війну – що повідомлялося

Генштаб Збройних сил України вранці 26 серпня поділився, що між нашими воїнами та росіянами за добу відбулося 146 бойових зіткнень, і третину з них зафіксовано на Покровському напрямку. Аналітики DeepState стверджують, що вороги змогли просунутися вперед у Донецькій області в шести населених пунктах.

Росія на сході України зазнає серйозних втрат. В оперативно-стратегічному угрупованні військ “Хортиця” (об’єднання ЗСУ) повідомили, що в період з 19 до 26 число на східному напрямку знищено 7417 російських окупантів. Загальні втрати РФ у живій силі на сьогодні становлять приблизно 608 820 противників.

Останні новини