Українські військові записали звернення з Суджі

Українські військові записали звернення з Суджі

Українські воїни записали відео із російського міста Суджа Курської області. Коротке звернення військових поширили у мережі.

Бійці 99-го механізованого батальйону 61-ї окремої степової бригади Збройних сил України стверджують, що перебувають біля будівлі філії російського “Газпрому” .

“Місто контролюється Збройними Силами України. У місті спокій, всі будинки цілі. Стратегічний об’єкт “Газпрому” в місті Суджа контролюється бійцями 99-го механізованого батальйону 61-ї окремої степової бригади”, – заявив один з військових.

ЗСУ в Суджі
Що відбувається в Курській області

Сьгодні у Міністерстві оборони Росії заявили, що підрозділи угруповання військ “Північ” відбивають спроби вторгнення ЗСУ на Курському напрямку та “припиняють рейдові дії” підрозділів противника в глибину російської території.

Відомо, що окупанти відправили додаткові сили в район проведення бойових дій. Ймовірно, що одну з таких колон було знищено у Рильському районі Курської області цієї ночі.

За даними американського Інститут вивчення війни, 8 серпня деякі підрозідли ЗСУ діяли на відстані до 35 кілометрів від міжнародного кордону з Сумською областю. 

Source link