В “Азові” заявили про відновлення позицій Нью-Йорку, Неліпівці та біля Липців

Сили Оборони минулої доби відновили позиції у Нью-Йорку, Неліпівці та біля Липців. За успіхи у Нью-Йорку відповідальна 12-та бригада спеціального призначення “Азов”, яка також запобігла оточенню українських сил.

Про це повідомляється у дописі “Азову”.

12-та бригада спеціального призначення “Азов” спільно з суміжними підрозділами веде бої у селищі Нью-Йорк. Її залучили до оборонних і наступальних дій безпосередньо у населеному пункті Нью-Йорк та його околицях.

“На момент залучення бригади до бойових дій на напрямку, ситуація на лінії бойового зіткнення була катастрофічною. Але завдяки високому бойовому духу, мужності та професіоналізму бійців бригади, “Азову” вдалось стабілізувати ситуацію, повернути під контроль частину Нью-Йорку і деблокувати Сили оборони, які знаходились у ворожому оточенні”, — ідеться в повідомленні.

Бійці повідомляють, що ситуація залишається напруженою. За добу росіяни проводять до 15 штурмів, попри це бійці тримають оборону та успішно контратакують.

“Ворог неодноразово заявляв, що повністю окупував Нью-Йорк. Проте це чергова маніпуляція окупантів. Сили оборони контролюють частину населеного пункту та роблять все можливе для звільнення українських територій”, — пишуть у “Азові”.