Втрата квартири і допомога "Азову": Лариса Доліна потрапила в гучний скандал

Втрата квартири і допомога "Азову": Лариса Доліна потрапила в гучний скандал

Російська співачка Лариса Доліна заявила, що стала жертвою шахраїв з України, а на її квартиру наклали арешт.

Раніше на сторінці артистки в Instagram з’явилося повідомлення про підтримку України. Повідомлялося, що Доліна нібито продала за 112 мільйонів рублів квартиру в центрі Москви, а також заклала за 50 мільйонів рублів свою дачу, щоб перевести гроші українському “Азову”.

“Я хочу реабілітуватися перед Україною і залишок свого життя прожити на своїй батьківщині в українській Одесі. Боріться, вставайте і боріться. Тільки так ми зможемо перемогти російський фашизм. Якщо ви читаєте це, значить, я вже покинула Росію і перебуваю в безпеці. Слава Україні!” – йшлося в публікації в Stories.

Незабаром Доліна записала відеозвернення, у якому заявила, що стала жертвою шахраїв, які й виклали “жахливого характеру звернення, у якому немає жодного слова правди”.

Доліна потрапила в скандал

“Відносно мене вчинено дуже витончені і сплановані шахрайські дії. За цим фактом порушено кримінальну справу, мене визнано потерпілою, а на мою квартиру накладено арешт. Попереднім слідством встановлено, що шахраї перебувають на території України”, – сказала співачка.

За даними російських Telegram-каналів, раніше невідомі переконали Доліну продати п’ятикімнатну квартиру в елітному ЖК у центрі Москви за 112 мільйонів рублів. Вранці в неділю до неї додому приїхали нові власники, їх одразу затримали.

Що Долина говорить про війну

Як відомо, російська співачка активно підтримує незаконну війну проти України. На початку повномасштабного вторгнення вона взяла участь у записі пропагандистської пісні “Встанем”.

Співачка заявляла, що “колишньої Одеси” вже немає, а своєю країною вона вважає Росію. Їй заборонено в’їзд в Україну і Латвію, також Доліна потрапила до санкційних списків Канади.