Як не загубити дитину у натовпі: експерт розкрила простий трюк

Як не загубити дитину у натовпі: експерт розкрила простий трюк

Експерт з подорожей поділилася лайфхаком, який допоможе не втрачати дітей з поля зору під час мандрівок та у місцях масового скупчення людей.

Саманта Браун опублікувала у TikTok відео, в якому радить під час подорожей одягати дітей в яскраві кольори. За її словами, найкраще підійде одяг жовтого чи яскраво-зеленого кольору, оскільки зазвичай наш погляд притягують саме ці кольори. 

“Ось чудова порада щодо безпеки та пакування речей. До нашої великої сімейної відпустки залишилося близько двох тижнів, і я люблю ходити по розпродажах і шукати жовтий одяг або неоново-зелений, або будь-якого іншого кольору, який дійсно буде помітним у натовпі. Так я можу побачити своїх дітей і водночас заощадити гроші”, – пояснила жінка.

Поради для туристів

Раніше чоловік, який багато років прожив у Греції, назвав фразу, яку ніколи не варто говорити у місцевих кафе. За його словами, цим можна випадково образити людей.

А блогер з Іспанії розповів, як на Майорці можна “вибороти” собі місце на пляжі, щоб не загубитися серед великої кількості інших туристів. За його словами, справжні “скарби” ревно охороняють місцеві мешканці.