Зірка "Перших ластівок" відповів, чи готовий мобілізуватися до лав ЗСУ

Зірка "Перших ластівок" відповів, чи готовий мобілізуватися до лав ЗСУ

Український актор, зірка серіалу “Перші ластівки” Максим Самчик відповів, чи готовий поповнити лави ЗСУ. Артист пригадав, як в перші дні повномасштабного вторгнення пішов у добровольче формування територіальної громади в Броварах.

За словами Максима, він не виключає, що може стати на захист країни. Актор готовий до цього. Знаменитість переконаний, що кожен українець повинен розумітися на військовій справі та здобувати нові навички. Тому, зараз Самчик навчається керування дронами. Також чоловік, перебуваючи в тилу, постійно організовує збори на потреби ЗСУ.

“У жовтні в мене ВЛК. Я буду міняти свій квиток, тобто не квиток, а тимчасове посвідчення військовозобов’язаного. Зараз вчусь літати на FPV. Далі – буде видно. Не знаю, наскільки це варто говорити, але кажуть, що це все до лампочки, що все одно підеш в піхоту. Вже як буде. Конкретно зараз я тут”, – зазначив артист.

Максим пригадав, як на початку великої війни поповнив лави ДФТГ. Спочатку, як зізнається Самчик, він думав, що це ТрО, але виявилося, що ні. Актор розповів, що він чергував на блокпосту у Броварах і перевіряв документи в людей.

“Потім виявилося, що це не тероборона, це ДФТГ. Нам зброю видали, коли вже під Броварами їх (росіян ) не було. Якісь навчання мінімальні були, проводилися. Ми стали перевіряти Донецькі, Луганські та Крим номери, або тоді, якщо тобі щось здавалось підозрілим. А так було розпорядження: не створювати заторів. У ДФТГ ніхто тебе не тримав. Це не тероборона була. Тероборона – це ти в війську, ти підпорядковуєшся, наскільки я розумію. Там не можна “прийшов-пішов”, – сказав кінозірка.

До слова, наразі Самчик працює у Київському академічному театрі драми та комедії. Справжню популярність йому принесла роль Феді у “Перших ластівках”. Ще одним відомим серіалом за участі актора є “Одна родина”.

Останні новини