Війна на сході УкраїниНовини

Доба на Донеччині: ворог обстріляв 40 населених пунктів, поранено двох цивільних

8 серпня під ворожим вогнем опинилися близько 40 населених пунктів Донецької області. Від обстрілів російських окупантів поранень дістали двоє людей.

Про постраждалих внаслідок російських обстрілів повідомив очільник Донецької ОВА Павло Кириленко, передають «Вчасні Новини».

Зокрема, за його даними, 8 серпня через російські обстріли на Донеччині поранень дістали двоє цивільних: в Ямполі та Миколаївці.

«Крім того, вдалося встановити інформацію щодо ще 2 загиблих і 11 поранених внаслідок удару по Покровську 7 серпня», – повідомив очільник Донецької ОВА.

Всього за добу кількість жертв росіян на Донеччині зросла на 2 загиблих і 13 поранених.

У Генштабі ЗСУ повідомили, що окупанти обстріляли за добу близько 40 населених пунктів уздовж лінії фронту на Донеччині

На Лиманському напрямку противник завдав авіаційних ударів в районах Білогорівки Луганської області та Тернів, Серебрянки,  Спірного, Веселого Донецької області. Артилерійських обстрілів противника зазнали населені пункти Білогорівка Луганської області та Торське, Верхньокам’янське, Спірне, Роздолівка Донецької області.

На Бахмутському напрямку наші воїни стійко тримають оборону, успішно відбили атаки противника на околицях  Кліщіївки та в районі Зайцевого Донецької області. Противник завдав авіаційних ударів в районах населених пінктів Краматорськ, Маркове, Кліщіївка, Північне та Нью-Йорк Донецької області. Від ворожих артилерійських обстрілів постраждали понад 15 населених пунктів, серед них Часів Яр, Предтечине, Біла Гора, Північне та Нью-Йорк Донецької області.

На Авдіївському напрямку під щільним вогнем авіації та артилерії противника, наші захисники успішно відбили атаки російських військ в районі Новокалинове, Авдіївка та Сєверне Донецької області. Ворог завдав авіаційних ударів в районах Сєверного та Первомайського Донецької області. Артилерійських обстрілів зазнали Авдіївка, Тоненьке, Соловйове, Первомайське, Карлівка Донецької області.

На Мар’їнському напрямку сили оборони продовжують стримувати наступ російських військ в районі Мар’їнки та Новомихайлівки Донецької області. Ворог завдав авіаційного удару в районі Красногорівка Донецької області. Артилерійських обстрілів зазнали Красногорівка, Гостре, Мар’їнка та Новомихайлівка Донецької області.

На Шахтарському напрямку ворог здійснив безуспішні спроби відновити втрачене положення в районі Старомайорського Донецької області. Завдав авіаційних ударів в районах населених пунктів Времівка, Благодатне, Старомайорське Донецької області. Артилерійських обстрілів зазнали Водяне, Вугледар, Пречистівка, Золота Нива, Благодатне, Старомайорське Донецької області та Левадне Запорізької області.

Вчасні Новини

Робимо все можливе, щоб найсвіжіші новини доходили до вас якнайшвидше і так, щоб кожна людина могла отримувати відповіді на свої питання.