Медведчук вийшов з ОГПУ: з підозрою «ознайомився» (відео)

Народний депутат від політичної партії «Опозиційна платформа – За життя» Віктор Медведчук, якому оголосили про підозру в державній зраді, був на допиті 2,5 години. Підозру не отримав.

Про це повідомив сам Медведчук після того, як вийшов з будівлі ОГПУ, передають Вчасні Новини.

Подробиці. Сьогодні, 12 травня, нардеп від ОПЗЖ Віктор Медведчук прибув в Офіс Генерального прокурора після того, як йому оголосили підозру у державній зраді. За його словами, він поспілкувався зі слідчим та ознайомився зі складеним проти нього підозрою в державній зраді. Проте в рамках передбаченої законом процедури йому документ не вручили.

Також відомо, що Медведчук не зустрівся з генеральною прокуроркою Іриною Венедіктовою, оскільки вона не мала на це часу.

Після виходу з ОГПУ він заявив, що отримав лише копію. І стверджує, що не буде наймати адвокатів, щоб захистити себе від звинувачень.

«Я заступатися буду сам за себе, у мене є достатній юридичний досвід», – сказав він.

Нагадаємо. На тлі проведення обшуків 11 травня у депутата Віктора Медведчука генпрокурорка Ірина Венедіктова повідомила, що підписала підозри двом депутатам – Віктору Медведчуку і його соратнику Тарасу Козаку. Їм інкримінують «державну зраду» і «готування до розграбування національних цінностей на окупованій території».

У Кремлі заявили, що будуть уважно слідкувати за процесом щодо оголошених підозр лідеру ОПЗЖ, куму президента РФ Віктору Медведчуку

Вчасні Новини

Робимо все можливе, щоб найсвіжіші новини доходили до вас якнайшвидше і так, щоб кожна людина могла отримувати відповіді на свої питання.