Рада звільнила Степанова: Шмигаль заявив про «жорсткі дедлайни» для нового міністра МОЗ

Верховна Рада звільнила очільника МОЗ

Про це повідомляють Вчасні Новини з посиланням на трансляцію засідання Ради.

Подробиці. Рішення про відставку міністра Степанова підтримали 292 народних депутата. Проте раніше профільний комітет раніше не підтримав подання глави уряду Дениса Шмигаля про звільнення очільника МОЗ.

Прем‘єр-міністр Денис Шмигаль заявив, що основною причиною внесення у Верховну Раду подання щодо звільнення Максима Степанова з посади міністра охорони здоров’я є незадовільні темпи вакцинації населення проти коронавірусу.

«Максим Степанов прийшов на свою посаду в один із найскладніших часів для української медичної системи. І є багато речей, за які ми точно всі можемо сказати йому дякую. Але є і провалені завдання, які не можна ігнорувати», – написав він у Телеграм.

І додав, що нового міністра будуть чекати «жорсткі дедлайни». Проте не назвав кандидатуру.

«Перед новим міністром будуть стояти дуже чіткі завдання та жорсткі дедлайни щодо тих речей, які наразі не виконані міністерством, але точно мають бути зроблені якнайшвидше», – написав Шмигаль.

Вчасні Новини

Робимо все можливе, щоб найсвіжіші новини доходили до вас якнайшвидше і так, щоб кожна людина могла отримувати відповіді на свої питання.