У Торецьку немає вцілілих будинків, світла, газу й води, але тут досі живуть понад 1000 людей

Росіяни систематично обстрілюють місто Торецьк Донецької області, використовуючи важку артилерію й тактичну авіацію. У місті немає жодного вцілілого будинку, газу, води та світла. Попри це на території громади залишається близько 1150 людей.

Про це розповів начальник Торецької міської військової адміністрації Василь Чинчик в етері телеканалу «Еспресо», передають Вчасні Новини.

Він зазначив, що ситуація у Торецьку вкрай напружена. Окупанти постійно обстрілюють місто, систематично використовуючи важку артилерію та тактичну авіацію, щоб завдати максимальної шкоди не лише об’єктам критичної інфраструктури, а й житловій забудові.

«Будинки, приватний сектор і всі об’єкти, які розташовані на території громади, знищені, частково зруйновані або пошкоджені. Немає жодного вцілілого будинку, який би не постраждав внаслідок збройної агресії рф», — наголосив Чинчик.

При цьому, за словами начальника Торецької МВА, на території громади залишається близько 1150 людей. Дітей немає, оскільки під час евакуації в примусовий спосіб першочергово були евакуйовані сім’ї з дітьми.

«У місті відсутні газопостачання, електропостачання, а також буде відсутнім теплопостачання. Тобто на сьогодні будь-які блага на території громади відсутні, окрім технічної води, яку люди можуть отримувати зі свердловин», — додав Чинчик.