Ситуація у Часовому Ярі має тенденцію до погіршення, але зараз Сили оборони дають відсіч ворогу

У Збройних Силах України розповіли, що ситуація у Часовому Ярі залишається складною та має тенденцію до погіршення. Щодо просування окупантів — це не підтверджується офіційно, бо воно може мати тимчасовий характер.

Про це повідомив представник пресслужби 24 ОМБр імені короля Данила Андрій Полухін, в ефірі Суспільного, передають Вчасні Новини.

За його словами, наразі Сили оборони України контролюють логістичні шляхи, знищують техніку російської армії та завдають ударів по всьому, що наближається до їхніх позицій. Однак ситуація у Часовому Ярі є складною та має тенденцію до погіршення.

«Наші хлопці тримають оборону наразі наскільки це можливо. Про просування ворога ще офіційно ми не можемо заявляти, оскільки ці просування можуть бути тимчасовими, бо ми контролюємо логістичні шляхи і місце просунення, будь-яку дорогу до наших позицій нашими дронами, артилерією», — сказав Полухін.

Представник пресслужби додав, що трапляються випадки, коли російські війська можуть перетинати канал Сіверський Донець — Донбас.

«Ворог може заскочити за канал, заскочити на одну, другу, третю позиції, потім він там і закінчується. Підмога не приходить, тому що наші хлопці починають відпрацьовувати по всьому, що рухається до наших позицій. І забирають назад позиції, забирають назад території, закріпляються по каналу Сіверський Донець», — підсумував Полухін.