Гороскоп на 12 серпня за картами Таро: Скорпіонам – пастка, Рибам – ризик

Гороскоп на 12 серпня за картами Таро: Скорпіонам – пастка, Рибам – ризик

Езотерики склали гороскоп на понеділок, 12 серпня, для кожного знака Зодіаку по картах Таро. Дізнайтеся, як розпочнеться новий тиждень та які проблеми можуть виникнути. 

Овен

Вам захочеться кинути виклик всім і кожному. Енергія буде вирувати, тому використовуйте її, щоб зробити те, що давно відкладали. Ваш ентузіазм приверне до вас однодумців, з якими можна почати щось нове. Вечір обіцяє несподіваний поворот, який переверне ваші плани догори дриґом.

Телець

Цей день для вас буде схожий на затишну ковдру в холодний вечір. Ви знайдете втіху в простих речах, які приносять вам радість. Зустріч з давнім другом чи близькою людиною подарує вам тепло і приємні спогади. Не дивуйтесь, якщо в цей день ви віднайдете відповіді на питання, які давно не могли вирішити.

Близнюки

Ви відчуєте себе у вирі подій, де кожна хвилина буде наповнена цікавими моментами. У понеділок ваші розум і фантазія працюватимуть на повну потужність, що дозволить знаходити нестандартні рішення. Очікується приємна звістка. Пам’ятайте, що кожне слово може мати силу – використовуйте це на свою користь.

Рак

Раків потягне до творчості – будь-яке завдання ви будете виконувати з натхненням. Ваші емоції будуть, як на долоні, і люди поруч це помітять. Ви можете опинитися в центрі уваги, навіть якщо цього не прагнули. Не бійтеся виявляти почуття, адже саме вони відкриють перед вами нові можливості.

Лев

Ви будете, як король у своєму царстві – впевненість у собі стане вашим головним козирем. Дрібниці, що раніше дратували, здадуться вам смішними і незначними. День може принести цікаву пропозицію, від якої буде складно відмовитися. Ваша харизма і чарівність допоможуть досягти бажаного без особливих зусиль.

Діва

Ваш аналітичний розум буде на висоті. Ви зможете розгадати навіть найскладнішу загадку і знайти рішення там, де інші лише знизували плечима. Вас можуть здивувати нестандартні ситуації, але саме вони відкриють перед вами нові перспективи. В кінці дня не забудьте похвалити себе за те, наскільки добре ви впоралися.

Терези

Терези сьогодні зможуть знайти баланс там, де інші бачать хаос. Ваше відчуття гармонії і краси допоможе вирішити будь-який конфлікт. Ви станете підтримкою для рідних. Успіх супроводжуватиме вас у справах, де потрібно буде знайти компроміс чи об’єднати людей навколо однієї ідеї.

Скорпіон

Вам не доведеться докладати багато зусиль, щоб досягти бажаного. Ваша природна інтуїція допоможе уникнути помилок і зробити правильний вибір. Можливо, хтось спробує вас спровокувати, але ви з легкістю обійдете пастку. Вечір може здивувати приємною звісткою або неочікуваним подарунком.

Стрілець

Вам захочеться відкрити для себе щось нове і незвідане. Це може бути нове хобі, книга або навіть подорож, яка змінить ваш погляд на життя. Ваші прагнення до свободи і пригод будуть на першому місці. Ви відчуєте, що світ більший і цікавіший, ніж здається на перший погляд.

Козоріг

Для Козорогів день стане часом для роздумів і планування. Ви будете бачити ситуацію в цілому і знайдете способи покращити те, що раніше здавалося неможливим. День принесе можливість укласти вигідну угоду або домовитися про щось важливе. Ваші зусилля будуть винагороджені, і ви відчуєте задоволення від зробленого.

Водолій

Водолії відчують приплив творчої енергії. Ідеї будуть народжуватися одна за одною, і вам буде важко вирішити, яку з них втілити в життя першою. Ваше нестандартне мислення допоможе знайти рішення там, де інші бачать лише проблеми. Не бійтеся ризикувати – сьогодні саме той день, коли це може принести несподіваний успіх.

Риби  

Риби сьогодні відчують дивовижну гармонію з навколишнім світом. Інтуїція підкаже, куди рухатися і як діяти, щоб досягти успіху. Можливі незвичайні зустрічі або події, які змусять вас переглянути свої погляди. Довіряйте своїм почуттям – у понеділок вони будуть вашим найкращим порадником.

Останні новини