У неділю в Україні не планують вимикати світло

Наступ на Курськ демонструє слабкість Путіна, – німецький депутат Фабер

Голова оборонного комітету німецького бундестагу Маркус Фабер вважає: наступ на Курську область РФ демонструє російському населенню, що їхній диктатор нічого не контролює Про це він написав у соціальній мережі X, передає УНН.

“Український наступ на окупаційні війська під Курськом триває краще, ніж очікувалося. Це змушує агресора відводити значну кількість військ з фронту на сході та послаблює напруженість там”, – зазначив Фабер.

Він додав, що цей наступ також “демонструє російському населенню, що їхній диктатор нічого не контролює, а військове керівництво перевантажене й не може впоратися зі своїми обов’язками”.

“Хороша основа для мирних переговорів з наступником Путіна. І для переговорів з Путіним перед Міжнародним кримінальним судом”, – додав депутат.

Він також зауважив, що така ситуація мала б стати для влади “приводом поговорити про більшу кількість німецьких танків Leopard 2” для України.

“Наша військова допомога Україні – найкраща інвестиція в нашу безпеку, адже вона щодня зменшує потенціал російської загрози. Вона захищає мирне населення України від того, щоб воно стало біженцем. Рупори Путіна в Німеччині тепер теж можуть це усвідомити”, – написав Фабер.

Останні новини