Гороскоп на 31 серпня по картах Таро: Близнюкам – прощання з минулим, Терезам – новини

Гороскоп на 31 серпня по картах Таро: Близнюкам – прощання з минулим, Терезам – новини

Езотерики склали свої передбачення на 31 серпня 2024 року для всіх знаків Зодіаку. Що цікавого відбудеться у суботу – читайте далі. 

Овен

Ви відчуєте емоційний підйом, який змотивує вас на нові досягнення. Можливо, вам захочеться спробувати щось вперше у житті чи подолати власні страхи. Карти радять зробити це, адже ви будете пишатися собою. 

Телець

Тельцям потрібно проявити ініціативу у стосунках з коханою людиною. Запросіть на побачення чи подаруйте цікавий презент. Якщо у вас немає другої половинки, то першими спробуйте познайомитися з кимось. 

Близнюки

Вам давно пора попрощатися з минулим та не триматися за нього. Є ймовірність, що саме цей факт не дає вам зробити крок вперед. Карти радять дивитися лише у майбутнє та не боятися ризикувати. 

Рак

Раки можуть зустрітися з конкурентами чи недоброзичливцями, які намагатимуться ставити палиці в колеса. Але не варто це пробачати. Відстоюйте власну позицію та відверто поговоріть з ними. 

Лев

Леви багато працювали, тому тепер прийшов час насолодитися власними успіхами. Ви можете врешті дозволити собі відпочинок. Також карти радять побути наодинці, аби наповнитися новою енергією. 

Діва

Дівам потрібно цього дня прислухатися до критики оточуючих. Можливо, слід проаналізувати, що ви зробили не так і подумати, як покращити ситуацію. Все у ваших руках, тому не зволікайте. 

Терези

Терези можуть отримати приємні новини від рідних. Хтось з ним порадує вас, тож будьте готові до сюрпризу. Карти радять провести суботу у гарній компанії та забути про турботи. 

Скорпіон

Скорпіонам треба зосередитись на важливих справах. Чим довше ви будете їх відкладати, тим складніше їх потім буде вирішити. Зараз ідеальний час, аби розставити всі крапки над “і” та братися за нові завдання. 

Стрілець

Вам захочеться самостійності та свободи. Проте будьте обережними, адже це може викликати конфлікт з оточуючими. Карти радять проявити повагу та не нервувати. 

Козеріг

До вас можуть звернутися по допомогу зовсім незнайомі люди. Але саме ви станете для них рятувальним колом та підтримкою. Тому уважно вислухайте їхнє прохання та за можливістю виконайте його. 

Водолій

Нове навчання, похід на майстер-клас чи реалізація давньої мрії – це те, що може відбутися у вас у суботу. У будь-якому випадку ви добре проведете цей день. А ввечері карти радять відпочити у компанії друзів. 

Риби

Ваші ідеї будуть на вагу золота. Творчий підхід та впевненість у собі зможуть вразити оточуючих. Тож проявляйте себе та втілюйте у життя креативні пропозиції.