На Сіверському напрямку окупантів простіше взяти в полон, ніж вбивати, - військовий 3 ОШБр

На Сіверському напрямку окупантів простіше взяти в полон, ніж вбивати, – військовий 3 ОШБр

На Сіверському напрямку росіян простіше взяти в полон, аніж вбивати, адже вони зовсім невмотивовані. Про це заявив військовий 3 ОШБр Дмитро Пульмановський в ефірі “Новини.LIVE”.

“Є випадки, коли ми беремо в полон людей з різних регіонів Російської Федерації, різного інтелектуального свого рівня, абсолютно різношерстна публіка. Те, щоб вони там “горіли” воювати за РФ чи за “русский мир” свій, такого немає”, – наголосив боєць.

За словами Пульмановського, здебільшого окупанти потрапляють на війну, адже не мають вибору. 

Військовий 3 ОШБр про захоплення росіян у полон

“Вони оступились, зробили якусь помилку, злочин, і їхня правоохоронна машина загнала їх штурмовиками в підрозділ, який здійснює штурмові дії на наших напрямках. Від мобілізації до того, як вони потрапляють у полон, деколи проходить менше місяця”, – пояснив військовий. 

Війна в Україні – останні новини

Раніше головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський повідомив, що Росія перекинула на Курський напрямок 30 тисяч солдатів. За його словами, ця операція відволікла значну кількість сил ворога. 

Своєю чергою офіцер бригади “Рубіж” НГУ Володимир Черняк заявив, що на Харківщині разом з іншими професійними військовими РФ працюють і підрозділи російської розвідки.

“На дальньому напрямку тут також працюють підрозділи російської розвідки. Деякий час тому наші військові з ними зіткнулись в “зеленці”, відбувся конфлікт, внаслідок чого російська група розвідки була повністю знищена”, – сказав він. 

Останні новини